☏ Blog Idol ☎

HARI KANTIN SK 1 TAMAN SELAYANG

assalamualaikum kepada yang melihat blog saya ini..Hari ini saya ingin bercerita tentang hari kantin sekolah.Saya pasti bahawa korang semua dah tau tentang hari kantin nikan.!Terdapat banyak aktiviti yang diadakan seperti paintball,menunggang kuda,rumah hantu creepy,pirate sheep,pertunjukan ahli silap mata dan belon dan macam-macam lagi.Bagi gerai pula jangan risau kerana terdapat pelbagai makanan yang dijual seperti steamboat,laksa,mee dan meehoon sup dan berbagai - bagai lagi.Banyak juga cikgu yang membuat persiapan last minute sebab sibuk sangat terutama cikgu-cikgu tahun enam.Yelah dalam masa yang sama kena menanda kertas murid-murid tahun 6 jugak{tulah siape suruh buat periksa banyak sangat kan dah susah}.Pusat sumber juga ada bukak satu gerai.Gerai pusat sumber ada jual buku upin dan ipin dan sebagainya.Harap-harap bila dah berseronok tu janganlah lupe pasal buku pulak yerk...!!

4 comments:

dayana jojo said...

haha!BI pandai eja "pirate ship" jadi "pirate sheep" ape tu? lanun biri-biri??farrah..farrah..

farrah qistina said...

hehe

Amera Qistina said...

didi lawak arr...tergelak aku

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

apalah ko ni miera bende tu pun ko nak glak