☏ Blog Idol ☎

ADAM SUKA AKU KE???


korang!
Hari ni aku nak cerita pasal"Adam suka aku ke"?Bukanya aku nak perasan lagipun harpan gila lah kalau aku nak couple dengan budak macam tu'not my tastelah'skema pulak ayat aku.Yelah tadikan aku tinggal dekat sekolah sekejap sampai pukul dua sebab tunggu adik aku sekolah petang,jadi aku pun apalagi kalau tak buat apa-apa mestilah aku tolong mak cik kantin tu kan.Pastu datang pulak lah seekor kumbang(adam) dengan kawan-kawan dia(mustafa,afif ngan sapetah tadi).Korang macamlah tak kenal si kumbang tu kalau tak kacau aku bila terserempak je memang tak sah.Dia startlah tanya pasal benda bukan-bukan.Lepastu....aku tolonglah acik kantin tu angkat halia yang dah siap potong dalam kotak.Tiba-tiba adam ada cakap sesuatu tapi aku tak dengar pun lantoklah dia nak cakap apapun.Lepas aku keluar je dari kantin tu muhammad tiba2 je cakap "we adam kata ko ni sesuai jadi isteri dia"lebih kurang macam tulah.Nak muntah ngan loya pun ada waktu tu tapi adam cakap lain dia cakap"mane ade aku cakap sesuai jadi isteri aku aku cakap sesuai jadi isteri orang.Aku pun apalagi kalu tak serang dia.Nasib baiklah aku ada hati perut kalau ikutkan hati nak je aku celup kepala dia dalam air bawang kat sinki kantin tu.Kalau betul sekalipun tak kuasa deh aku nak couple ngan die ngan ataaul and syahmi pun tak lepas lagi apatah lagi die..Hmmm makan kaki lah jawabnya..Lagipun aku rasa tak betul kut apa yang muhammad cakap tu.Dahlah tu melebih-lebih pulak aku cerita so,you just need to be H@PPY GO LUCKY!!BYEZZZ..!!

No comments: