☏ Blog Idol ☎

Denda-denda...hmmmm

Assalamualaikum semua.Hari nikan hari paling teruk bagi aku.Nak tau tak sebab apa???Sebabnya ialah aku kena denda dengan sir kumar ghao ghao(nama betul:Kumar Rao..hehehe).Walaupun denda dia cuma kena tulis saya inta maaf sebab tak siap homework x50 dekat kertas{tulisan sendiri pulak tu}tapi inilah pertama kali seumur hidup aku dekat sekolah tu tak pernah aku kena denda sampai tahap macam tu walaupun bukanlah sampai tahap maksimum .Kalau sebelum ni aku cuma kena rotan je tapi kali ni denda die berat sikit.Harap-harap yang membaca ni janganlah membuat perkara yang sama seperti ni ye , kalau tidak mesti kena denda yang lebih berat daripada ini.So,ambillah pengajaran daripada peristiwa saya ini dan selalu selalulah jadi 'Happy Go Lucky'....

1 comment: