☏ Blog Idol ☎

Pencuci muka yang baik..TRY SOME



Best pencuci muka ni tau.Aku dah pakai dah nanti bila dah pakai sure muka korang jadi lembut.Mak aku try pakai tapi tak lepas jerawat sana jerawat sini tapi aku pakai ok je.Pencuci muka ni berasaskan 1000000%bahan semulajadi dan susu beras.Cuba tengok info ni:
• Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang

• Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati

• Berkesan menanggalkan -sel kulit mati, parut-parut jerwat, jeragat & kulit berminyak.

• Menanggalkan kesan solekan dengan efektif

Tak silap aku kalau satu harga dia RM 18.00 tapi kalau 2 dapat RM30.00 kot.Tapi takpe kalau nak info sebetulnya pergilah kat laman web ni http://kedaiazira.blogspot.com/2012/01/pencuci-muka-sabun-beras.html kan sana ada banyak info so cepat-cepatlah tengok ye....

No comments: