☏ Blog Idol ☎

Juadah Yang Sesuai Untuk Berbuka Puasa

guys!!
Ok hari ni aku nak share ngan korang makanan yang sesuai untuk berbuka puasa.Nanti bila aku paste je images jangan ada yang tergoda pula!!Lambat lagi nak buka ni .Takpe takpe bulan ramadan ni banyak banyakkanlah bersabar ye.Jangan ingat aku nak sakat korang tapi cuma aku nak berkongsi je.Taksalahkan taksalahkan!!Ok kita mulakan juadah yang sesuai untuk berbuka dengan nasi.Yang pertama jengjengjeng....
 
Yang kedua jengjengjeng...
Yang ketiga jenjengjeng...

Tips untuk orang yang berbuka dengan nasi:1:JANGAN makan nasi yang berlemak seperti nasi lemak sebab ada sekali tu perut aku kosong aku makan nasi lemak terus sakit perut.
2:JANGAN makan nasi campur sebab nanti kita akan jadi gelojoh sampai tak tahu nak makan yang mana satu dulu.

OK sekarang untuk orang yang makan benda ringan seperti kuih muih dan goreng goreng.(mee goreng,kueyteow goreng)

YANG PALING UTAMA:

No comments: