☏ Blog Idol ☎

Continues.....

.
Today FQ nak share dengan ko rang tentang kejadian yang berlaku after cerita FQ Cantik Ke?tu.Okay actually ade seorang mamat ni(nama dirahsiakan) suka FQ seperti yang diceritakan tulah.Dia selalu hantar seorang perempuan untur hantar mesej dia.Macam-macam lah mesej die tapi FQ tak nak dedahkan mesej tu kesian dia (jgn fikir double meaning pulak).Nak tahu tak berapa orang die "send" untuk minta persetujuan FQ.??Haaa ...7 orang tau dia hantar dan kebanyakan mesej dia same je.Semenjak itu kita orang tak cakap langsung even tegur menegur sekalipun.Selepas beberapa hari kemudian....(iaitu hari ini)die hantar satu surat kepada FQ .Isi kandungan itu dirahsiakan cuma apa yang FQ boleh bagitau ialah dia mungkin dah sedar yang FQ masih mahu belajar dan tidak mahu bercinta.Mungkin dia pun dah fed-up(berserah je)dah nak minta FQ mempersetujui hubungan itu.Tapi tak mengapa kalau MAMAT tu baca post ni FQ cuma nak cakap"Berusahalah dahulu dalam pelajaran sebelum berusaha untuk mendapatkan cinta seseorang".

No comments: