☏ Blog Idol ☎

FQ Cantik Ke?

.
Pembaca semua dah taukan apa yang nak diceritakan oleh saya harini.Sebenarnya FQ nak tanya korang adakah FQ ni cantik?Sebenarnya waktu di sekolah,FQ ni boleh dikatakan kak yong lah jugak sebab kebanyakan orang di sekolah FQ asyik kena marah je ngan FQ walaupun die tak buat salah.Jadi sudah tentunya ramai yang tak suka FQ tetapi yang peliknya masih ada orang yang suka FQ.Sebenarnye FQ jadi kak yong supaya tiada orang yang suka FQ tapi lain pulak jadinya.Walaupun orang yang suka FQ tu takdelah ramai mana lagipun FQni bukanye HOT CHICKS pun but FQ still pelik.Hmmm tak salah diorang nak suka FQ tapi janganlah sampai nak mintak couple sebab kitakan masih belajar.SPM pun tak lepas nak bercinta sorrylah!Kalau orang lain nak bercinta FQ tak kisah tapi janganlah sesekali libatkan FQ okeyh.......

No comments: