☏ Blog Idol ☎

No Homework and No Tension

.
Dah lama jugakkan farrah tak update blogni.Ala kalau update pon siapelah yang nak baca.Blog ni kan buruk.Dah korang tak nak ajar macam mana nak jadikan blog ni cantik buruklah jadinye.Oklah jangan lari topik.Harini best gile sebab No Homework and No Tension.Kan tahun ni FQ(farrah qistina)ada UPSR so,harinilah hari pertama FQ bercuti lepas UPSR.Sebenarnya tension gile waktu jawab tuh dahlah soalan die pening kepala pastu susah pulak tu.Tapi Alhamdullilah FQ berjaya tangani semua tu.Lepastu korang semua mesti dah dengar kan pasal kesalahan kertas jawapan OMR tu(UJIAN APTITUD).FQ ingat sekolah FQ je yang kena rupa-rupanye satu malaysia kena.Nak tau kenapa ???Sebenarnye soalan 41 hingga soalan 61 ada pilihan jawapan E tetapi dalam kertas jawapan omr sampai D je.So,Maybe ada some mistake kat situ.Tapi takpelah asalkan dah lepas UPSR pon dah cukup.


BYE GUYS:FROM FQ.....

No comments: