☏ Blog Idol ☎

4 GELARAN KU

Huh berpeluh FQ asyik buat tuto je (#berpeluhlah sangat).So,Hari ni FQ nak berehatlah sekejap daripada buat tuto sebab FQ nak sangat buat entry ini iaitu "4 Gelaranku".Korang nak tahu tak sebab apa FQ nka buat entry ni.Sobabnya ialah........ FQ ni lain daripada yang lain kat sekolah FQ tu.Nak tahu tak gelaran apa yang FQ nak kongsi sangat tu.Ok2 lek lek FQ nak kongsi la ni.

"KARAM SINGH WALIA"

KERANA  Setiap kali FQ baca apa-apa ceritalah tak kira berita ke rencana ke laporan ke FQ mesti baca macam Karam Singh Walia baca.

"DIFFERENT OR PELIK"

KERANA  Jika di sekolah FQ NI berperangai pelik kerana apa yang orang suka FQ tak suka apa yang FQ suka orang tak suka  

"FOREVER ALONE GIRL"

KERANA  FQ anti lelaki dan semua orang yang pikat FQ tak kiralah yang handsome ataupun tidak mesti FQ tolak (maklumlah zaman sekarang ni dah tak macam dulu couple couple)

"CIRI-CIRI"

KERANA  Pernah sekali tu FQ dipanggil untuk membaca buku cerita depan guru FQ pastu cikgu tu cakap FQ ada ciri-ciri untuk menjadi seorang wartawan dahlah FQ jarang kena puji bila dah kena puji sekali tu yang diorang pun start ejek FQ ni ciri-ciri ciri-ciri.

No comments: