☏ Blog Idol ☎

Pengumuman Penting !!!

Korang hari ini FQ nak buat pengumuman penting sangat bagi bloggers jelah kalau yang tak ada blog tu hehe tak penting kot rasanya.Okey sebenarnya cerita dia panjang tapi tak apa FQ pendekkan.Pada Zaman Dahulu.......(Bak kata tok dalang) FQ dengan kawan FQ nih dah rancang nak buat Giveaway Contest.GA tu kitorang ingat nak buat  hari Rabu ni jikalau tak ada apa-apa hal.Lepastu hadiah yang kitaorang sediakan berbentuk buku,key chain,banner dan header.Banner dan Header tu khas dibuat oleh kawan FQ tu sebab FQ tak ada photoscape so,acano nak buatkan?Betul tak betul tak betul tak!!!!!Syarat-syarat dia simple je cume kena follow kitaorang buat entry yang gempak yang bertajuk ...... (part tu tak dibincangkan lagi hehehehe.....).Tak payah tag tag orang dan tujelah syarat dia simplekan.Tapi janganlah follow dulu takut tiba-tiba tak jadi pulak tapi ..... ikhlas nak follow FQ followlah!FQ tak marah pown.

                                                               Nota Kaki:
                    Anyway partner FQ tu ialah Didi Dayana Ishak a.k.a. Didi Dayana Jojo

No comments: