☏ Blog Idol ☎

SAHABAT SEJATI

   Sahabat Sejati.Itulah yang ingin sekali FQ katakan.Sebenarnya FQ sendiri pun ada sahabat sejati juga.Dialah satu-satunya yang tahu kebanyakan rahsia FQ walaupun sebenarnya tak adalah banyak mana.Dia ialah:


Inilah dia Didi Dayana Ishak a.k.a. Didi Dayana Jojo.Dia sebaya,satu sekolah dan sekelas dengan FQ.Walaupun dulu kami tidaklah serapat mana tapi tak taulah kenapa tahun ni FQ rasa macam rapat pula dengan dia.Kadang-kadang bila kawan-kawan dia ada(anggota kumpulan Miss Moustaches )dia dah terlupa sikit kut siapa FQ ni.Waktu kawan-kawan dia tak ada barulah kita orang boleh berbual panjang.Hmm takpalah tak yah cerita dah sedih pulak nanti.

FQ ni sebenarnya jika dilihat dari luaran kawan-kawan gelar FQ seorang yang sombong tapi bila diorang dah kawan dengan FQ barulah diorang tahu perangai FQ yang sebenarnya iaitu sedikit panas baran.Tak semua orang yang boleh berteman dengan FQ dan tak semua orang yang faham FQ.Hanya rakan baik FQ yang sorang tu jelah yang faham FQ.FQ berharap agar nanti kalau diberi kesempatan kita orang pergi asrama tahun depan sama-sama dan berjaya pun sama-sama.Amin....

2 comments:

dayana jojo said...

farrah!!wah terharu.. :') thanks friend.. haha... aq mntk maaf klu aq ada buat ko kcik ati sebb aq x lyn kao.. tapi kite ttp kwnkan??? thanks weh!! :)

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

bak kata orang kawan tetap kawan,musuh tetap musuh