☏ Blog Idol ☎

Bermulanya Peperangan....PENG PENG!!!!

Assalamualaikum , guys.
Hmmmm mesti ramai kakak-kakak dan abang-abang yang tengah periksa SPM sekarang nikan.

Hah kau siap bagi pitcure lagi tuh!Actually bagi siapa yang tak tahu apa makna di sebalik S.P.M..Meh sini farrah cite sikit.S.P.M. ialah Sijil Pelajaran Malaysia.Itulah makna dia #mesti ada yang tengah buat muka blur blur kan.(hahahahaha).Hmmm kalau guys nak tahu abang farrah yang sorang ni adalah diantara calon SPM.Nak tahu abang farrah yang mana satu?Alah abang farrah yang smart-smart muka dia tuh pastu hitam-hitam manis macam farrah.Nak tahu sendiri gambar dia cam mana tengoklah sendiri kat biodata keluarga farrah.Dia pon sebenarnya bedebah jugak sekarang ni.Yang paling bestnya mak farrah lagi berdebaH daripada abang farrah.Tak sampai 3 jam telefon tak sampai 3 jam telefon sampai dalam hati farrah cakap apa tau(ni abang yang periksa ke mama yang periksa asyik-asyik tepon abang kat asrama = =' ).Anyway farrah nak ucapkan
 good luck
kepada abang farrah dan kepada calon-calon Spm yerk.Buat betul-betul tau(#suke ati aku je nak nasihat orang)

No comments: