☏ Blog Idol ☎

Blog Kini Berwajah Baru

Halooo..halooo...halooo.Ececeh dah macam DJ pulok dah.Sebenarnya farrah happy sangat sebab blog farrah kini berwajah baru.Header tukar,button shoutbox tukar,menu tab pun tukar pendek kata semua tukarlah!Dulu blog farrah tak comel mana sekarang rasa nak tatap blog farrah hari-hari pon tak kisah sebab cute*TESERLAH KEPERASANTANAN NYE DI SITU*.Tapi real farrah kata,blog farrah dah cute sekarang...sampai ada orang puji plak tuh..Hikhikhik malu plak!*Perasan Lagi*.Jom tengok perubahan blog farrah!
 
MY BANNER
Dulu:
  
Sekarang:
 

MY HEADER
Dulu:
Photobucket 
Sekarang:
 

3 comments:

Bahiyah Khalid チキン said...

Hi Farah! Thanks sebab follow. Btw, dah lama nak try buat button contacts tu, tpi xreti... Cmne farah buat?

Din Kecik said...

header skrg lawa :)

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

@Bahiyah Khalid チキン

Cuba pergi ke blog kak lyssa dan search Contact Me Icon.Farrah pon belajar dari situlah