☏ Blog Idol ☎

Finally!!!

Sorrry sorry guys sebab farrah dah lama tak update blog .Alah kalau update pon ciput orang je yang nak tengokkan hmmm sedey sedey sedey.Sebenarnya dari semalam farrah nak update dah tapi sebab ada masalah so takleh lah nak update.Kalau siapa yang dah tahu umur farrah tahun ni mesti nak tahukan result farrah ape?Ececeh perasan pulak hahahahhaha....
Cuba korang agak berapa agaknya yang farrah dapat.Cer teka cer teka...Sebenarnya farrah dapat 5A!!!!First day sebelum keputusan diumumkan farrah bedebah gilaaa...3 ke 4 hari sebelum keputusan kluar tu farrah susah giler nak tidur malam , kadang-kadang tu farrah tergolek golek atas katil yela ah takleh tido main golek goleklah atas katil apa lagi kan.Heheheh macam budak kecik plak.
Yang paling farrah excited bila dapat tahu sekolah farrah 9 orang dapat 5A.Maybe bagi korang itu biasa biasa je taklah amazing mana tapi bagi farrah itulah pencapaian rakan-rakan farrah yang tak bisa farrah lupakan(jadi minah endon jap)...Mesti korang nak tahukan siapa yang farrah maksudkan tu..inilah orangnya...

Kepada sesiapa yang tertanya-tanya mane lagi 2 orang actually diorang tak sampai lagi waktu tu yang sorang lambat bangun yang sorang lagi plak jag adik kat rumah.

No comments: