☏ Blog Idol ☎

Selamat Tinggal Sekolahkuuuuuu......Tak Mudah Aku Pergi Ooohhh

Actually lagu farrah tu sebenarnya ialah lagu Selamat Tinggal By Dina And Zizan Raja Lawak cuma farrah ubah suai sikit hehehehehehe.Sebenarnya farrah tengah sedih ni sebab farrah tahun ni dah nak pindah sekolah daripada sekolah rendah ke sekolah menengah.Kesedihan farrah makin menjadi-jadi mula-mula Cikgu Farrah bersara baru semalam buat majlis.Menangis-nangis kitaorang hmmmm sedih sedih sedih(jadi upin ipin plak).

Dah pindah ni sure farrah akan rindu kawan-kawan farrah ynag comel lote dan yang tak berapa nak handsome tu.Kalau siapa ynag nak tahu siapa yang akan farrah rindui itu inilah dia orangnye:

PEREMPUAN:

Iwani IrdinaNajiha Khairi
Nisa RafieDidi Dayana Denim
Fazlia Honey Razali
 
# hah kan farrah dah cakap comel lote!hikhikhik

LELAKI:



(*dan lain-lain lagi sbb farrah tak taruk gambar diorang ialah diorang letak gambar k-pop dan bukan gambar diorang sendiri*)

Sebenarnya ramai lagi yang farrah akan rindu hopefully them will miss me too!!!!

No comments: