☏ Blog Idol ☎

TUTORIAL:Macam Mana Nak Dapatkan Saiz Sebenar Header(Bila Copy Header Freebies)

Hahaha mesti korang tak fahamkan maksud title tuto farrah .Hmm bagi yang dah faham tu farrah tepuk tangan yang tak paha tuuuu meh sini farrah terangkan apa maksudnya.Macam Mana Nak Dapatkan Saiz Sebenar Header Bila Korang Copy URL Freebies Header?Biasanyalahkan korang akan right click pastu copy image url dia akan keluar header tu small giler kan.Kalau korang open image in new tab pon sama jugak still kecik comel lotekan???

Farrah sendiri pon pernah alami benda yang sama kadang-kadang tu geram sampai nak hentak laptop ni n farrah nak marah orang yang buat header tu pun ado.Tapi lepas farrah try macam-maca barulah dapat tahu cara nak dapatkan real size header tu.Cara nya mudah je tak payah nak pakai step 1,step 2 pon.

Mula-mula...korang pergi dekat mana-mana blog yang ada freebies header.Lepastu korang bukak new tab.An Then korang drag header tu ke new tab.Tak faham???Ok farrah bagi contoh:


SEBELUM


SELEPAS

Lepastu barulah korang ambik URL dia yang telah korang drag ke new tab tu.Done!!

CONTENG-CONTENG SIKIT....
# Kalau still tak faham just tanya lebih detail ngan farrah okey..

No comments: