☏ Blog Idol ☎

Tutty Fruity VS Ice Room



  
 
vs
 
 
  
Tutty Fruity vs Ice Room.Hmmm sebenarnya farrah tengah takde idea then perut farrah berkeroncong and automatic farrah teringatkan tutty fruity.Whooww seeedaaapnyerrrrrr ....... And at the same time otak farrah tengah kekeringan idea nak tulis ape kat blog.Terus farrah ingat ice room and tutty fruity.

Tutty Fruity ialah frozen yogurt yang takperlu diperkenalkan lagi.Rasanya sedap memukau sehingga membuat kan anda takde selera nak makan nasi kerana selera anda terletak pada tutty fruity*apa yg aku merepekkan ni???Ok ok berhenti jap daripada berkhayal okey.Semua orang jugak dah tahu yg tutty fruity ni memanglah teramatlah mahallah(terlebih lebih plak "lah" nya di situ).So kalau ada yang berhajat nak makan tutty fruity korang kena readykan duit korang sebanyak 20-30 sebab kalau dah makan tu sure penuh satu cupkan.And tak silap farrah flavour yang ada macam-macam rasa ado masam ada manis ada.Yang paling tak tahan tu dia punya topping tu ada strawberry,blueberry, chocolate rice and macam-macam lagilah.

Ice Room pulak aiskrim.Tapi farrah pon tak tau sangat sebenarnnya pasal ice room.Tapi bila tengok die punya ais krim meleleh air liur basi farrah.Tapi farrah tak tahulah harga aiskrim dia tapi rasanya lagi murah kot.

So...korang pilih mana tutty fruit or ice room???????????????????????????????????????????????

No comments: