☏ Blog Idol ☎

Year End Giveaway 2012

   

Hmmm dah lama jugakkan farrah tak join GA ni.Setahu farrah tak sampai3 GA pon farrah join baru sekali kot rasanya.(hikhikhik)Okey harini jari jemai farrah rasa macam nak join GA ni pulak.Best tau hadiah die nanti farrah bagitau k.Sebelum ada sape-sape yang nak join GA ni jom ikut rules dia dulu tauuuuuu.....

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

  • Buat lah entri bertajuk "Year End Giveaway 2012". Kalau dah disuruh buat entri so HARUS letak Banner Giveaway ni dalam entri tersebut.
  • Follow blog ni (sunat). tak paksa pun tapi amat digalakkan supaya nanti tahu tentang update semasa. TAPI WAJIB FOLLOW BLOG SPONSER BALIK.
  • tag lah kawan sebanyak mungkin yang anda inginkan supaya memeriahkan lagi Giveaway ni.
  • dah siap entri publish la kan. jgn lupa linkkan entri anda kat komen entri ni ye. kalau link kan kat tempat lain tak dikira. maaf syg :)
  • dah siap. taraaa senang kan?
  • pemenang akan dikira melalui RANDOM.org ataupun CABUTAN BERTUAH (guna tgn la)so tiada istillah pilih kasih :D
  • dan hadiah istimewa akan diberikan kepada TOP REFERRAL.                                           
  • So,,,,kalau korang nak tahu hadiahnya pulak korang tengoklah blog tuan punya badan sendiri okeyh!!!

       Nama Pemangsa Yang Akan Ditag Oleh Farrah HAHAHAHAHAHHA(glk jht...)

    2 comments:

    mawar berduri said...

    Follow sini...jom follow sy pulak..

    amercorner.com said...

    tok tok tok . datang sini . :D

    good luck ye giveaway by alya jane ni :D

    semoga menang. oh ya .

    mari join giveaway ni :D
    mp3 sport untuk dimenangi.
    ada 3 watch diberi secara random.

    jum meriahkan amer nye giveaway :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html