☏ Blog Idol ☎

Ni GA & SEGMEN Punya Season Ke Ape?

Hmmm...farrah sebenarnya tengah keboringan tahap lampau ni sebab malas nak join segmen and also GA.Walau beribu raban pun hadiah die kalau dah malas tu memang malas lah jawabnya.Tak boleh nak paksa farrah jadi rajin ok!Farrah cuma AKAN (sengaja diboldkan & underline) join segmen atau GA setahun dalam 3 or 4 kali so...kalau ada sesapa nampak nama farrah dalam mana-mana segmen or GA nasib-nasib jelahtu sebab kebanyakan GA or segmen yang farrah join pun GA/SEGMEN yang kawan farrah punya atau tengah rajin.

Anyway yang farrah cerita tadi just topik sampingan je bukan topik UTAMA ok.Sebenarnya ceritera yang farrah nak cerita ialah bulan ni bulan SEGMEN/GA ke ape.Yelah mane farrah pergi(pergi blog orang) mesti ada segmen or GA .Farrah pergi fb pon same .Singgah blog nak baca entry orang pon sure dekat sidebar tu ada banner segmen.Rasa-rasanya lahkan dalam bulan ni je farrah tengok dah ada lebih kurang 20 kot orang buat GA/SEGMEN.Aiyooyo....pening kepala farrah dibuatnya..

Takpelah harap-harap bulan ni je ok.Kalau tahun depan masih ada berlambak-lambak lagi buat segmen maybe farrah pon dah mengurangkan aktiviti menjejak blog orang sebab farrah pergi blog orang baca kisah yang die cerita bukan baca syarat2 masuk segmen or GA.Harap tuan punya belog yang tengah ada perancangan nak buat GA or Segmen tunggulah sampai musim ni*GA/SEGMEN* reda ok .Ni just for nasihat kalau korang yang ada hasrat tu nak buat jugak buatlah farrah tak kisah tapi kalau takde sape yg nak join farrah tak tahu.Sebab apa sebab blogger lain keletihan join segmen/ga orang.

2 comments:

Yana Blogger said...

kan cuti sekolah, sebabtu dorng buat segmen / GA! =D

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

haha ok ok