☏ Blog Idol ☎

Perlu Ke Follow Orang Kalau Nak Difollow Balik?

 
 
 
Farrah serious pelik sekarang ni.Perlu ke nak follow farrah semata-mata nak difollow balik.Pleaselarhh!Okey,farrah mengaku followers farrah tak ramai tapi at least blogger yang kat luar sana yang tak follow farrah tu jujur yang diorang rasa diorang tak nak follow farrah.Farrah tak kisah diorang tak nak follow sekurang-kurangnya taklah macam followers farrah yang minta untuk farrah follow dia balik.EYYWAHH!Suke hati farrahlah nak follow u ke taknak tak perlulah nak cakap 
"{Saya dah follow awak nanti awak follow saya balik tau}"
Dalam hati farrah rasa nak marah je..Yela tak payahlah nak follow farrah kalau nak mintak farrah follow korang.Farrah tak mintak ponkan korang follow farrah.Adeke farrah mintak?Ade?Ade?Takdekan!Kalau nak follow biarlah ikhlas kalau just nak tinggal jejak and cakap
"{Hi..Saya dah follow blog cute nih.Harap singgah blog saya kalau tak nak follow okey!}"
Farrah happylah jugak sekurang-kurangnya teserlah lah sikit keikhlasan korang tu.Tapi takpe lepasni siapa-siapa yang rasa macam nak follow farrah jangan berharap sangat farrah follow balik sebab lepasni farrah nak tengok siapa yang follow farrah tu unfollow farrah atau tak bila farrah lambat follow die.Farrah tak berlagak cuma farrah nak tengok keikhlasan korang bila folloe sesebuah blog tu..

2 comments:

myfirdz said...

Biasa lah dik.. nilah dunia blogger.. akk pun biasa tgglkan komen gtu, tapi tak mnghrp org follow balik.. cuma jika terbuka hati blogger tu nk follow, dia blh klik nk follow.. kalau tak nk follow, sekurang2 boleh singgah.. singgah tu pun dah boleh naik rating blog kita... jika kita banyak follow org, lagi ramai yg follow kita.. ibarat mcm ni, lagi byk kita beri, lagi byk kita dapat.. moga terus belajr n belajar dlm karenah blogger... moga berjaya...

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

@myfirdzhmmm =)