☏ Blog Idol ☎

Alam Sekolah Menengah...Hurmmm =(

 
Hye guys!SEbelum farrah mula cerita farrah nak ingin menyusun 20 jari farrah termasuk jari kaki sekali untuk memohon maaf kepada korang kerana farrah dah lama giler beb tak update.Sorry k sorry ~.Farrah tak sengaja pon tinggalkan camtu jerk tapi nak buat macam mana sekolah dah mula so.. my BELOVEDDDDD tak kasi bukak laptop.Farrah on pon sebab abg farrah yg kasi tapi ayah tak kasi hee ~ peace sikit....

Ok korang dah maafkan farrah kan so sekarang farrah nak cerita alam sekolah menengah farrah maklumlah baru nak masuk tingkatan 1.Rasa macam kanak-kanak lah pulok!Baru dua hari sekolah menengah dah macam-macam yang farrah hadapi dari yang


sehinggalah yang


Hadoyaii...penat meh penaatt.Bukan sebab kerja cikgu bagi tapi sebab jadi budak sekolah menengah.Yang happynya farrah dapat semua cikgu yang happening cuma ada satu cikgu tu tak jumpa lagi entah garang ke tidak tungggujelarr...Yang tak bestnya hurmm kakak n abg tingkatan4 &5 semuanya..Grrr..sombong ada gile-gile ade muka macam nak pukul orang pon ade.Gerun pulak farrah dibuatnya.Mesti korang pelikkan kenape pulak tibe2 farrah takut ngan abg kakak ting. 4&5 sebabnya ialah farrah kelas 1 KRK iaitu kelas rancangan khas dan farrah dikehendaki untuk sekolah pagi.Tula yang buat farrah tak selesa tuh.Tapi yang lawaknya pon ade...Tadi...waktu farrah nak pergi kedai buku dalam perjalanan tu ada 2 orang abg ni tingkatan berapa tah tibe tibe je cakap "haiiiiii".Tersentak jantung farrah waktu tu nasib baiklah sebelah ade kawan kalau takde  pengsan terus kat situ.Hurmm boleh tahan jugak ekk gatal.Rasa macam nak balik sekolah rendah je.Kalau boleh putarkan masa kan best.

Sampai situjelah masa yang farrah ada untuk menulis sehingga kite berjumpa laggi di masa hadapan.Wassalam..